web analytics
Gå till innehåll

Det stora julbaket

Ja det hade vi idag. Så stort blev det kanske inte men en del. Lussekatter, vaniljbullar, kanelbullar och pepparkakor. Det var gott och fika på ikväll. Det blev lite att frysa in med. Det har varit en skön dag men den har sprungit iväg. Jag har inte hunnit med vad jag skulle velat. Tur att jag städade igår i alla fall. I morgon blir det att bara dammsuga över här nere.

Det är skola för barnen. De går till den 22 i år. I alla fall tvillingarna. De små går ut den 21 på kvällen. Det närmar sig jul nu med stormsteg. Jag längtar dit. Julen är min absoluta favorithögtid. Vi ska fira hemma med bara familjen. Fredrik har lyckats med att inte ha jouren i år. Varken till jul eller nyår. Det brukar alltid vara någon av dessa dagar annars som han får vara redo att rycka ut. Det är skönt att han slapp det.

Jag var så trött ikväll. Somnade till för några timmar sedan och sov bort en timme. Välbehövligt. Bara och hoppas på att man kan komma till ro när det är dags att släcka de blå för natten. Just nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter av tystnaden. Barnen är lagda och det är bara jag som sitter här i vardagsrummet. Jag är så glad över att kunna dricka kaffe vid vilken tid som helst på dygnet. Jag kan sova ändå. Kaffe är ju livets dryck helt klart.

Jag ska fortsätta att njuta lite till innan sängen kallar. Ha en fin kväll och sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: