web analytics
Gå till innehåll

Det tar sin lilla tid

I terapin ska jag spela in sessionerna för att sedan lyssna på den under veckan. Det gör skillnad att lyssna på det "utifrån". Man minns mer. Fler detaljer kommer fram och tankarna börjar virvla omkring. Sedan när det är dags för en ny session så tar jag fram mina reflektioner och sedan pratar vi kring det. Det hela får en annan innebörd helt plötsligt. Allt är alltså inte som man först tror om sig själv. Det är en liten tröst.

Jag tillhör dom som får dåligt samvete för minsta lilla. Jag är inte rädd för konflikter men automatiskt så tror jag det värsta om mig själv så konflikterna försöker jag ändå hålla mig ifrån så mycket det går. Händer det något så tar jag automatiskt skulden på mig. För det måste ju bero på mig?! Men vad sa jag? Vad gjorde jag? Ja det vet jag inte riktigt men något måste det vara!

Under en dag så går min hjärna på högvarv hela tiden. Inte konstigt att man blir trött. Jag försöker inte gå in i den där välkända ping pong matchen som ofta vill sättas igång i mitt huvud men ibland så gör man det ändå helt automatiskt!

I morgon är det dags för ännu en session. Jag har lite tankar och reflektioner från gångna veckans session. Ska försöka komma ihåg dom till i morgon. Har skrivit ner på mobilen men ibland så glömmer jag ändå.

Jag har varit hos min näst äldsta son med familj i några dagar nu. Myst med barnbarnen, spelat spel och pratat med sonen och hans sambo. Det har varit jättemysigt! I morgon bär det hemåt igen. Jag behöver dessa dagar. Samtidigt får jag dåligt samvete som inte orkar med lika mycket som tidigare. Det tar sin lilla tid att komma tillbaka till livet.

Önskar er alla en fin kväll. Kram på er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: