web analytics
Gå till innehåll

Det vankas skördefest

God middag. Ännu en dag med smärta. Min axel vill inte som jag vill. När jag rör på den så känns den som om den vore ur led fast den inte är det. Jag har ingen kraft i den heller. Förkylningen är kvar. Den sitter mestadels i kroppen och inte i näsan. Jag är täppt men det är allt. Ingen rinnande näsa, men dock så har jag lite feber i kroppen. Jag orkar inte göra så mycket i taget utan när jag städar här hemma så är det fem minuter som gäller och sedan blir det vila.

Igår gjorde jag min beställning på mitt abonnemang. Det är dags att förnya det. Jag är i valet och kvalet om jag ska byta telefonnummer eller om jag ska behålla det jag har. Jag vet inte än. Får fortsätta att fundera på det. Jag ska i alla fall ha en ny mobil. Idag har jag Iphone 5 och peppar peppar...så har jag nästan aldrig haft problem med den. Det är knappen som man låser upp mobilen med som inte fungerar som den ska, men Robin, min son fixade en app eller vad det var så jag kan ändå släcka och tända skärmen.

Jag ska gå ifrån Iphone till Sony i stället. De har nu en Sony Experia Z3 som ska komma ut nästa vecka som jag är intresserad av. När jag ska köpa en mobil så är det foto, sms och surf som jag tittar mest på. Det är dom funktionerna jag använder så att säga. Denna mobil har en mycket bra kamera och den har bra prestanda. Den finns i fyra olika färger - vit, svart, silver green och koppar. Jag har valt koppar 🙂

Vill ni läsa lite om den så kan ni göra det på Netonnet och på Sonys hemsida.

Jag saknar mina två stora barn. De är på läger med skolan. Dom har inte åkt så långt utan de befinner sig i Byxelkrok men de har varit borta sedan förrgår och de kommer inte hem förrän i morgon. Det märks när två barn är borta. Nu sitter vi bara 6 vid matbordet och det står två platser tomma. Jag längtar tills i morgon men jag hoppas att de har haft fina dagar där. De skulle ha en massa aktiviteter där så jag tror nog att de har det bra.

Läste ni om skottdramat som ägde rum utanför Uppsala? Det var två pojkar på 16 och 17 år som hade skjutits till döds. Polisen misstänker att den ena sköt sin kompis och sedan sig själv. Så tragiskt. De var tydligen kända av polisen sedan tidigare. Tycker det är så tragiskt när det är så unga människor som går ett sådant öde till mötes.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Mamma och hennes man kommer hit idag och barnen har längtat kan jag säga. Det vankas ju skördefest med och Hampus och hans kompisar i skolan har gjort en skördefestgubbe som de ska visa upp i helgen.

Missa inte min tävling där två vinnare vinner vars ett valfritt smycke. Kika in här. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: