web analytics
Gå till innehåll

Det var det jag behövde

Lyssna på vad du behöver brukar min terapeut säga och det gjorde jag igår. Min dotter Beatrice och jag åkte upp till Böda sand för att koppla av. Det var otroligt mycket folk så bara det var en utmaning men vi hittade en plats på stranden där vi kunde sätta våra saker. Vattnet var först kallt men det blev skönt. Efter doppet så blev det en avkopplande vila på stranden.

Vi hade inga tider att passa utan vi tog dagen som den kom. Så skönt! Vi fikade, åt glass och kikade runt i både små butikerna som finns där. Vi åkte tillbaka så vi var hemma kl 18. Då blev det lite mys i trädgården. Det var skönt med avkoppling men jag var så trött I mitt huvud när jag gick o lade mig. Så mycket folk, så mycket sorl under dagens lopp.

Innan det blev sängdags så tog jag, Beatrice och Pontus en promenad ner till hamnen. Gick till pappas grav och plockade lite ogräs där. Sedan bar det hem där jag sedan stupade i sängen. Jag var så trött.

Idag är det kronprinsessan Victorias födelsedag och det kommer att firas här i Borgholm. Hampus ska sjunga tillsammans med kören här i Borgholm. Det är Victoriadagen och alla biljetter är slutsålda så det kommer att bli mycket folk här i lilla Borgholm.

Jag hoppas att ni alla får en fin dag. Sköt om er. Kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: