web analytics
Gå till innehåll

Det var det värsta!

Solen lyser och och fåglarna kvittrar. Helt underbart! Jag gick ut med mitt isvatten och satte mig för att njuta en stund av värmen. Hundarna sprang omkring en stund men sedan hittade dom en skugga som de njöt för fullt i.

Jag låg en kort stund sedan började hundarna skälla. Det gick några utanför vår tomt. Jag kallade på dom och de tystnade men det varade inte så länge. Jag kallade på dom igen men de var fullt upptagna med att skälla. Ja...Jag blev naturligtvis inte glad. Frågade tyst för mig själv om vad det var de skällde på. Jag gick dit. Då stod det två damer och tittade på hundarna. När dom såg mig så hörde jag den ena damen säga till den andra: Kom vi går.

Ja hon gick men den andra stod kvar. När hon såg mig så gick hon emot vårt staket...mot hundarna där de stod och naturligtvis så skällde dom ännu mer. Jag sa till henne att det bästa är om du bara går förbi. För jag tänkte att hundarna slutar att skälla då. Hennes kommentar blev: Det var det värsta!

Ja hon blev nog lite stött men det var inget illa menat. Sen undrade jag dock tyst för mig själv vad människan tänkte med. Man går väl inte emot en främmande skällande hund?! Eller? Har jag så fel? Ibland när jag är ute och går och jag går förbi en tomt med en skällande hund så går jag bara förbi. Jag ställer mig inte och glor ner den. Eller börjar prata med den. Men jag gör kanske fel...

En hund skäller av olika anledningar. Mina skäller oftast för att göra sin röst hörd. De varnar när folk kommer. För mig är det en trygghet. Sen förstår jag mycket väl att folk kan irritera sig på skällande hundar men hade folk bara gått förbi istället för stå kvar o glo ner dom så hade antal gånger minskat rejält.

Ja inte blev det så mycket njutning av det fina vädret. Det slutade med att jag gick in och gjorde lite nytta. Inte så mycket dock för jag har så ont i min vänstra axel. Det har blivit efter de två senaste flytten som två av mina pojkar gjorde. Har väl lyft fel på något sätt.

Det är helg och jag har inga planer alls...tror jag. Behöver dock tvätta så det blir väl det. Annars ska jag försöka ta det lugnt.

Jag hoppats ni alla har det bra. Önskar er alla en trevlig helg!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.