web analytics
Gå till innehåll

Det var ett missförstånd?

Ja då har vi varit på möte på soc. Det var tydligen missförstånd en del av det som skolan hade sagt. Ja det fattar jag med att det var men det hade varit enklare att ta det direkt med mig som förälder. Tänk nu om det skulle varit så att mina barn verkligen inte hängde med i skolan. Då skulle det ta flera månader innan de fick den hjälp de behövde bara för att skolan vill anmäla så fort de får chansen. Nej dålig stil. Dåliga lärare.

Jag begärde ett möte dr rektorn var med för hon kunde inte komma idag. Jag vill veta vad skolan menar med att mina barn har förändrat sitt beteende. De ska vara svåra att nå och lite bortkopplade från vår värld typ. Ett svar på det vill jag ha.

Idag har jag haft både Stéphanie och Pontus hemma. Pontus har varit krasslig länge nu men i morgon kan han nog gå till skolan igen. Stéphanie har varit trött och hängig. Det är tydligen hennes tur nu. Det går runt i familjen vad det nu än är.

Klockan börjar bli sent nu och det är dags att lägga sig så jag säger god natt och sov gott.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.