Gå till innehåll

Det var ett tag sedan

Den 1 april förra året var i stort sett senaste gången jag satt vid datorn. Jag har startat upp den då och då men det är när barnen har velat nå¨gopt speciellt och jag har varit tvungen att kolla upp det. Jag skrev ju mycket förr men det har varit dåligt med det det sista året. I alla fall via datorn. Jag har skrivit via mobilen men det går lite fortare omman sitter här framför ett tangentbord 🙂

Känns lite ovant men man kommer nog in i det igen. Förr så dansade ju fingrarna över tangenterna.

Jag och min dotter Beatrice har haft lite egentid på Malkars träningscenter här i Borgholm. Vi satt en stund i massagestolarna som de har. Det är så skönt. Nu sitter jag nyduschad och ska krypa ner i min renbäddade säng. Finns det något skönare än att krypa ner i en renbäddad säng efter en varm dusch? !

Ja det blev inte mycket skrivet idag men man ska ju orka läsa med 🙂 Ni får ha en fortsatt fin kväll och sedan sova så gott när det är dags för det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: