web analytics
Gå till innehåll

Det viktigaste i livet är familjen

Jag såg på X-Factor i går. Vet ni om att det programmet kostade TV4 60 miljoner kr??? 60 miljoner! Herregud. När man ser sådana siffror så har jag lite svårt att inte tänka och ställa frågan: Kunde dom penngrna inte kommit bättre till pass? Som en skänk till Cancerfomden till exempel? .

Hur som haver så såg jag på det igår. Hey Mary skulle åkt förra gången men det blev fel någonstans för det blev Manda. Sedan visade det sig att det inte alls var Manda som skulle åka ut utan Hey Mary. Det slutade med att båda fick stanna kvar.

I går kväll så åkte de ut och det var inte mer än rättvist för det var dom som skulle åkt förra veckan. Hade de fått stanna kvar denna vecka då hade det varit fusk anser jag. De åkte och de var inte de enda. Oscar fick också åka hem och jag tyckte det skulle vara han då han stod mot Alexander. Nästa vecka kan Alexander åka. Sedan är det bara på topp artister kvar.

Alla är duktiga på sitt vis. Hey Mary anser inte jag är en pop grupp och det är en pop stjärna som de är ute efter. Men visst är de super duktiga! Oscar är en Eric Saade kopia. Han kör sitt eget race men vi har redan en sådan stjärna. Däremot så tror jag ändå att Oscar kommer slå igenom utanför X-Factors dörrar.

Vi får väl se vem det blir nästa gång.

Idag har vi planer på en riktig familjedag. Det finns inget bättre än att få umgås med dom man älskar mest. Jag har alla mina barn hemma förutom min äldsta son. Saknar honom otroligt mycket men det är ju så nu när man har vuxna barn. De har sina egna liv och kan inte alltid var hemma hos mamma 😉

Det är jobbigt ibland det där med att ha vuxna barn. Man måste ta ett steg tillbaka när man egentligen vill komma med tusentals råd för att de inte ska göra en massa misstag. Sedan vet jag ju att misstagen är otroligt viktiga att göra ibland för det är dom man lär sig av.

Ha en fin dag alla läsare.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: