web analytics
Gå till innehåll

Det visste man väl

Sitter här och gör ingenting. Har ätit middag och tar det lugnt därefter. Kaffet är på gång och snart så njuter jag i fulla drag. Sönerna spelar på sitt Wii och jag och sambon sitter och tittar på.

Har haft en bra dag. Det har regnat lite idag men nu lyser solen igen. Jag hoppas på fint väder nu när barnen ska gå ut skolan.

Till hösten så börjar Hampus ettan. Det är inte klokt vad tiden går fort...och jag blir bara yngre och yngre. Eller visst är det väl så?...hahaha...

Jag läste på aftonbladet att farmen vinnaren Erik och tvåan Jannike är ett par. Ja det var inte så förvånande. Det förstod jag för längesen att de skulle bli. OM de inte redan var det under inspelningen. Det vet jag inte och jag kan inte säga något om det men jag tycker att han kunde tagit lite mer ansvar över det liv han hade innan inspelningen. Han hade/har dock barn!Han kunde spelat sina kort snyggare.

Men jag kan inte döma någon och jag har inte med det att göra, men kunde inte låta bli att tycka till om det iaf.

Nu blir det kaffe. Ha en fin kväll!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: