web analytics
Gå till innehåll

Detta är ju skrämmande

Jag kikade runt i statistiken gällande min blogg. Hamnade på sök ord och fann att någon har sökt på incestbilder och dessutom hamnat i min blogg. HUR är det möjligt??? Dessutom så ligger den på plats nr 2 i listan!

blogg

Fruktansvärt äckligt. Jag försökte kolla vidare vem det var som hade skrivit sökorden men det gick inte att söka för tillfället. Störande för det skulle vara roligt och veta vem som är så sjuk som vill se på sådana bilder! Jag skulle dock vilja veta hur de kunde komma till min blogg. Jag sökte själv på det och hamnade i en gammal blogg jag hade men den har ju inte alls med denna bloggen att göra så hur kunde de hitta till just sjubarnsmamma.se?

2 reaktioner på ”Detta är ju skrämmande

 1. www.madelein.se

  Skumt, länkar du i den gamla bloggen till sjubarnsmamma? Dessutom hur hamnade du i din gamla blogg med det sökordet? Helskumt

  Svara
  1. sjubarnsmamma

   Nej det har jag inte gjort. Den enda blogg jag har länkat ifrån är den från sjubarnsmamma.com. Tyckte det var helskumt. Jag har ju skrivit en del om mina åsikter om just det ämnet så det är kanske därför. Jag har kanske läst en artikel om just det och sedan skrivit om det. Jag vet inte. Skumt iaf

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: