web analytics
Gå till innehåll

Diabets till våldtäkt

Vem Casey Johnson är vet jag ärligt talat inte. Har bara läst att hon dog nyligen och var ung. Det spekulerades om det var sprit och droger som var boven i men det har kommit fram nu att det var hennes diabetes som tog hennes liv.

Det är skrämmande faktiskt. Jag har själv haft graviditetsdiabetes vid två tillfällen. Mina två sista graviditeter. Jag har anlag att få diabetes och jag har ju sockertoppar ibland.

Ena stunden stiger sockret för att i nästa bara sjunka till en jättelåg nivå. Väldigt obehagligt.

Läste i aftonbladet om en 30-årig kille anklagades för våldtäkt på en 22-åring. Han kan ju knappast neka för kamerorna hade tagit honom på bild efter våldtäkten. Han stod utanför hytten och knäppte sina byxor samt att DNA från honom fanns på den unga kvinnan.

Hans DNA hittades även på en annan våldtagen 13-åring. Killen tycker att vikingline är ett horhus.

Jag läste oxå om den artikeln "sluta skylla på den mobbade". Det är inte den mobbade som ska äbndra på sig utan det är de som mobbar. Det tycker jag med. Alla har rätt till att vara den dom vill vara. Man ska aldrig ändra sig för att alla andra vill det. Skulle jag ändra mig för att andra vill det då är det inte mig de vill umgås med o då får det vara.

Men hur är det om den mobbade själv mobbar andra? Går det att lösa en sådan situation? Den som är mobbad kan mobba andra utan att själv inse att de faktiskt mobbar. Då är det ju svårt att få problemen lösta kanske?!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Diabets till våldtäkt

  1. Anonymous

    ja du diabetes kan vara en jobbig sjukdum men bara man sköter den ta sin insulin eller tablätter äter å lever rätt å glöm inte motionen så klart . jag hade me gravitet diabetes å ja vart så fasinerad att det bara försvan när tösen min ploppade ut ja mena ja kunde äta normalt dagen efter.. å att ja ha anlagen på min sida både pappa syster å farmor har å hade .det bekymrar inte mig få ja det igen så få ja man klara det bara man sköter sig ..

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: