web analytics
Gå till innehåll

Dina fötter är viktiga

Jag hamnade på en sida som heter  fotbutiken. Som diabetiker är jag tvungen att hålla mina fötter i fint skick. Får jag sprickor i huden så kan de vara svårläkta och såren kan bli infekterade. Jag är inte bara diabetiker utan jag har problem med mina leder och muskler. Fibromyalgi blev diagnosen. Jag kan få mycket ont i höfter och rygg. Har fått veta att rätt skor är A och O. Det finns idag  skoinlägg som gör stor nytta.

Förra året så fick jag den elektriska fotfilen från Scholl. Den är kanon så den rekommenderar jag varmt. Jag har använt den många gånger och har varit nöjd varje gång. Den är lätt att använda med och den får plats i toalettväskan så den är lätt att ha med sig med.

Jag försöker att hålla mina fötter lena och mjuka. Jag går ju mycket med så jag försöker hålla dom i bra skick. Det är många som glömmer bort sina fötter men ändå är dom de kroppsdelar som vi alla använder som mest.

Fotkrämer är något som jag även inhandlar. Några som jag känner använder sig av vanlig lotion och det kan väl vara s bra men det finns speciella krämer till just fötter och dom använder jag. De känns annorlunda på fötterna än vanlig lotion och det håller mina fötter mer fräscha och friska.

Jag har fått sprickor ibland på hälarna och det gör ju så ont. Jag tar hellre tid till att sköta om mina fötter på ett bra sätt och sparar in på både smärta och infektioner. Visst kan man få småsår ändå men inte lika ofta och inte lika stora. Fötterna känns så mycket mjukare nu när man har fått brt sina förhårdnader.

Ni får ha det så bra. Ta hand om era fötter. Det ska jag göra nu.

Scholl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: