web analytics

Djur och natur (bilder)

Jag har fått en ny följare till min blogg. Vad roligt. Jag vet dock inte vem det är för jag kan inte se det tyvärr. Inte än iaf. Men hur som helst så är du så välkommen hit. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är 🙂 (men dock inget tvång)

Idag har jag o Fredrik varit hos pappa en stund. Vi hade trevligt som vanligt. Efter det så åkte vi ut till Fredriks mamma. Fredrik skulle hjälpa henne med taket på garaget. Under tiden som han fixade det så gick jag ut med hundarna Babsan o Elsa. Jag älskar hundarna och naturen så det blev några foton. De är dock tagna med min mobil så skärpan är kanske inte den bästa.

När vi åkte därifrån så var det att bara åka raka vägen till dagis. Det var dags för inskolningssamtal med Pontus dagisfröken (en av dom). De hade bara positiva saker o säga om Pontus. Förvånar mig inte för han är hur go som helst. En liten parvel med glimten i ögat.

Jag hoppas mina barn vet hur mycket jag älskar dom. De förgyller min dag och ett liv utan dom kan jag inte tänka mig. Jag är otroligt stolt över att få vara deras mamma!!!


Nu ska jag natta min kudde. Iaf hålla den sällskap under tiden andra säsongen påbörjas av familjen Macahan 😉

Natti natti go vänner.

Ps: Håll utkik för snart kommer det en tävling där vinsten som utlottas är en produkt som många vill ha. Det bästa av allt. Vinnaren får välja En av Fyra produkter.

Men innan den kommer så kan ni ta ett öga på den tävlingen som jag redan har där man kan vinna valfria plagg av ett värde på 200 kr. TÄVLA HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 Replies to “Djur och natur (bilder)”

  1. Det var nog jag som la till mig som följare! 🙂 Hittade din tävling via Mirkas blogg och sedan såg jag att din blogg verkade riktigt bra! 🙂 Ska bli så kul att följa den! 🙂

    Kram

  2. Vilka härliga bilder du har tagit, gillar havet!
    Han ser verkligen ut som ett charmtroll din lilla kille, klart fröknarna gillar honom 🙂
    Kram Anna

Kommentera

%d bloggare gillar detta: