web analytics
Gå till innehåll

Djurplågeri

Sitter här och väntar in tiden till att gå o lägga sig. Löjligt egentligen. Varför inte bara gå o lägga sig nu när man är trött?

Barnen sover o man har lite egentid. Kanske är det därför. Funderar på att faktiskt gå o lägga mig o läsa min bok. Det kommer en morgondag imorgon med.

Det har regnat halva dagen idag. Så tråkigt. Vi hade fina dagar i helgen och så ska det bara regna bort nu. Hoppas verkligen på bättre väder i morgon. Framförallt på onsdag för då ska jag följa med mina två små till Ölands djurpark. Det är dagmammorna som ordnar det.

Jag läste i aftonbladet om en kille som slängde in en kattunge i väggen bara för att den råkade dra ut sladden till hans tv-spel. En människa som är elak mot djur är onda. Hur kan man bara avreagera sig på ett djur? Vad är nästa? Barn eller? Så fruktansvärt.

Vi brukar ha en katt springandes på vår gård. Hon är så fin och mysig. Det är väl någon granne som äger henne. Tycker det är konstigt att ingen saknar henne bara. Hon måste ju komma någonstans ifrån.

Nej nu säger jag god natt o sov gott. Nu väntar sängen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

1 reaktion på ”Djurplågeri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: