web analytics
Gå till innehåll

Döden är något vi alla ska gå igenom

I morgon kommer jag har nästan alla mina barn under samma tak. Tyvärr så kommer jag inte hos min äldsta son här men tänkte ringa honom istället.

Mitt yngsta barn blev 13 förra veckan och själv blir jag ett år äldre om några dagar så vi ska fira oss båda i morgon.

Idag skulle min älskade mormor fyllt år. Saknar henne. Det är många år sedan hon gick bort nu. Hade gärna träffat henne igen. Men det får bli i ett annat liv.

Jag tillhör dom som är rädd för döden. Kanske inte i döden i sig utan ovissheten om hur man kommer få lämna jordelivet. Om man får lida till exempel. Pappa var rädd för döden men när han väl låg på sin dödsbädd så var han så lugn och han kändes trygg. Nu tror jag att det var för att jag var där för de gå gånger jag gick ut från rummet så blev han med en gång orolig. Så som min pappa gick bort skulle jag vilja gå bort. Jag hoppas att jag inte är ensam när det sker.

Tunga tankar denna lördagskväll men så är det ibland. Jag hoppas ni alla har en fin kväll!

2 reaktioner på ”Döden är något vi alla ska gå igenom

 1. Sandra

  Beklagar 🙁 Sånt dröjer kvar länge. Jag är inte direkt rädd för döden. Antingen finns något som lever kvar eller så är vi borta, det spelar inte så stor roll för mig. Det betyder ju inte så mycket i det stora hela. Vi får se eller så får vi inte se. Jag tycker inte man ska hålla på att grubbla om sånt. Vi lever ju här och nu. Tycker man ska se på de ljusa sidorna av livet och inte tänka för mycket på de mörka. Man blir gladare då. 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Javissr ska man tänka på det ljusa och leva här och nu, men tror jag att det är nyttigt att även tänka på det mörka. På så sätt är det lättare att ta till sig all glädje som finns runtomkring oss.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: