web analytics
Gå till innehåll

Dödlig cancer?

Jag ställde mig på vågen innan och det skulle jag inte ha gjort. Man kan bli deprimerad för mindre. Jag vill gå ner i vikt men jag pendlar i stället mellan två vikter. Störigt för jag vill verkligen gå ner i vikt och jag tycker jag gör mycket för att försöka göra det med. Jag har ändrat min kost, äter mindre och små portioner. Maten är varierande och jag dricker dom där shaken som har en hel del vitaminer i sig. Jag äter grönsaker och det är ju nyttigt. Nötter har jag oxå börjat äta lite. Det kan förhindra dödlig cancer läste jag. Hur sant det nu kan vara.

Jag mäter omkretsen på magen för det är egentligen den som jag vill bli av med och jag har faktiskt lyckats med att gå ner en cm runt magen, men det är bara på en månad. Det är bättre än inget i och för sig men ändå. jag vill kunna gå i bikini i sommar utan att mina barn ska behöva skämmas för mig.

Då jag inte trivs med min kropp så får jag ångest ibland och jag är så rädd att jag till sist ska sjunka ner i en depression. Det har varit nära måna gånger och jag går ju på medicin för att hålla mitt humör uppe.

Min dotter sa igår att det är många andra som är större än vad jag är och de går på stranden utan att skämmas. När man tittar över lag på oss svenskar idag så har vi alla blivit lite kraftigare tycker jag. Vad beror det på egentligen?

Jag försöker ha koll på kalorier samt intag av kolhydrater men det spelar ingen roll känns det som för magen kommer för alltid vara kvar förmodligen. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag.

Jag ska börja med att vila mig för jag har så ont i mina ögon. Trycket är för högt i ögonen och jag får då ont. Ha en fin dag!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Dödlig cancer?

 1. Johanna Sohlström

  Jag kör lchf, funkar bra för mig. Sist gick jag ner 13kg på fem månader. Var då väldigt strikt och gick aldrig över mer än 5g kolhydrater per 100g.. Nu kör jag lite mer liberalt men går fortfarande ner fast lite saktare.

  Svara
  1. admin

   Det var ju bra gjort. Jag har försökt med LCHF men har svårt att hålla mig till det då övriga familjen äter den vanliga maten. Ska kanske försöka och testa igen. Det kan ju vara värt det.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: