web analytics
Gå till innehåll

Dödshjälp

Dödshjälp är inte tillåtet i Sverige. Är det en lag som är bra att ha? En kvinna har legat i respirator i 6 år o kan inte andas själv. Den sjukdom hon har gör henne bara sämre. Hon vill dö värdigt. Hon vill att respiratorn ska stängas av efter det hon sövts ner.

Är det rätt eller fel? Socialstyrelsen ska ta ett beslut. Min personliga åsikt är att jag hoppas de godkänner den 31-åriga kvinnans önskan.

Vem vill inte dö värdigt? Hon är dessutom klar i sitt huvud så hon vet ju vad hon vill och vad som känns rätt för henne.

aftonbladet - svd - sr

Idag har vi lagt golv i den nya butiken. Ska fortsätta med det sista i morgon. Det går framåt. Roligt när man ser förändringarna.

Var nere på idrottsplatsen. Man kunde beställa kläder till barnen med deras namntryck på så jag beställde till de fyra som spelar boll. Idrott är inte billigt!

Jag ska snart lägga mig. Jag är trött o jag har dessutom bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva om. Vet inte vad som intresserar läsarna. Det verkar inte vara min vardag iaf. Kanske är det bättre med en dagbok som ligger i byrålådan?!

Kanske går mina tankebanor som de gör pga min trötthet?! Ja ja...oavsett så önskar jag er en fin kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

3 reaktioner på ”Dödshjälp

 1. Camilla

  Håller fullständigt med, är man klar i huvudet och säger att man vill det, eller har skrivit det som en vilja som är underskriven av en själv och självfallet ett vittne så ska dödshjälp vara tillåtet

  Svara
 2. ingersord

  Helt klart för.En myndig person måste själv få välja.
  Förresten hur kan det vara tillåtet att vägra ta emot blod som ex. Jehovas Vittnen lär göra...det kan ju minsann tolkas som dödshjälp...????

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: