Gå till innehåll

Dolly Parton ska till Sverige

Dolly Parton ska till Sverige. Gissa vem som vill dit? Jo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag! Jag var och såg en konsert med henne för något år sedan och jag var helt såld. Nu är det annat som är sålt och det är mina biljetter som jag skulle vilja ha till hennes konserter! Har jag tur så får jag ändå på tag på några någonstans, men jag får se. Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill. Jag är som ett trotsigt barn just nu!

Läs mer i expressen - nyhetsverket

Pontus har fortfarande feber. Benjamin med men är just nu pigg då han har fått alvedon. Vi har varit ute och gått lite och fått frisk luft och nu tittar vi på melodifestivalen. Jag tycker inte att det är som det brukar vara. Det var bättre förr!

Önskar er alla som läser en härlig kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Dolly Parton ska till Sverige

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: