web analytics
Gå till innehåll

Draken

-mamma sa att jag fick sköra (köra) tåg?
-Det ska jag fråga mamma.
-Nej fråga inte mamma. Hon kommer bara säga nej.

Det var en konversation mellan Hampus (4-åringen) och Fredrik. Hampus är duktig på att övertala oss. Han försöker diskutera fram saker när han vill något. Säger man nej till något så fortsätter han att prata till sin fördel...skratt...en smart kille det där.

Har jobbat idag. Är så trött så trött. Har inte gjort något vettigt mer än jobbat idag. Ska lägga mig tidigt idag o fortsätta att läsa min bok Kinesiska draken av Kim M Kimselius. Den boken fick jag på posten. Vi ska Nätbokcirkla boken nu i Maj. Det är Enbokcirkelföalla som håller i det.

Jag älskar att läsa böcker men det är inte alltid tiden räcker till. Det var ett tag sen jag avslutade min förra bok nu. Jag kan inte påbörja en annan bok direkt efter en som jag har läst ut precis. Jag vet inte varför. Man lär ju känna karaktärerna i den bok man läser o man vill väl smälta in det från förra boken innan man är redo att lära känna nya 😉
Pontus min 2-åring är så stolt. Han går på pottan. Man måste påminna honom för det är inte alltid han själv kommer på det. Han är superduktig.
Har varit uppe o hälsat på pappa med idag. Alltid lika roligt. Vi pratade om viktiga saker som rör livet och livet därefter. Han saknar sin syster som gick bort för någon månad sen. Det är klart. Dom stod varandra nära. Hon var min faster och gudmor. Hon var min äldsta sons gudmor. Det är klart att hon är saknad. 
I går när jag skulle ta fram min almanacka så slog jag bara upp en sida av alla som fanns där. Nog blev det den sidan där jag ahde skrivit att hon hade gått bort. 
Ja ja. Sådant är livet.
Nu ska jag fixa i ordning lite för barnen ska snart lägga sig. Ha en fin kväll!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på länken (knappen) undertill.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: