web analytics
Gå till innehåll

Drömmar om att bygga ut

Det är ny vecka och jag har en del på agendan. Det blir lite att göra. Min dotter fyller år idag så jag säger Grattis till henne. Mer om hennes födelsedag kommer ikväll. Men det är vi sådana här tillfällen som man hade önskat att man skulle kunna bygga ut. Speciellt till en större altan och en toalett till. Vi är många i familjen men har bara en toalett. Jag kan ju säga att jag är lycklig över att bara ha två döttrar. Tänk sådan kö det annars skulle bi haha.

Altanen vi har är lagom stor egentligen men jag vill ha en där man kan ligga och sola med. Kunna sitta och läsa en bok utan att man stör sig på dom som går förbi. För det r trångt då man har ett bord med där. Men vi har pratat om att bytta ut altanen faktiskt. Vi har även pratat om vi ska bytta ut själva toaletten på ovanvåningen.

Den toalett vi har idag är liten. Det finns allt om man behöver men jag skulle vilja ha en liten större dör jag skulle kunna ha tvättmaskinen så jag lapp och springa ner i källaren hela tiden. Jag skulle vilja ha det fixat. Kanske blir det av en dag. Det hoppas jag på. Man får lov att drömma i alla fall.

Nu ska jag fixa lite här hemma. Min dotter kommer hem vid 17 så då ska maten vara klar. Hon har önskat sig hemmagjord biff eller köttbullar, gräddsås och lingon.

hemfint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: