web analytics
Gå till innehåll

Dropp in fika på fritids

Då har denna dagen oxå gått. Jag har haft de små killarna hemma idag. Hampus har varit lite hes och Pontus lite hostig. Vi var ju u te i regnet i går så jag höll dom hemma idag för säkerhets skull. Man vet inte om de hade dragit på sig något. Sen har jag ju möjligheten att ha dom hemma när jag vill och det är skönt att kunna välja faktiskt.

Stéphanie skulle hämta tvillingarna på fritids men de hade ju dropp-in fika och de sa till mig i går om det, men jag hade glömt bort det helt. Men Stéphanie påminde mig så jag tog de små och gick till fritids. Det var gott med en kopp kaffe när vi väl kom fram och barnen hade det mysigt.

Vi gick till kyrkogården med idag. Bilden precis här ovanför till vänster är ett träd som står nästan precis där man går över till kyrkogården. Jag kunde inte låta bli att fotografera det. Min dotter sa att det såg ut som en säng. Bilden i mitten är en skylt på en Sushi bar som vi har i Borgholm. Var gång jag ser den så tänker jag på en film med Dolly Parton och Sylvester Stallone. Stallone spelar en taxi chaffis och ska ta ett kinesiskt par till Sushi bar i New York. Scenen är rätt rolig faktiskt 🙂

Vi kom fram till kyrkogården och jag råder folk att inte gå där när mörkret faller. Vi gjorde det och det var obehagligt. Inte för att det är en kyrkogård utan för att det saknas mestadels ljuse i området. När det väl kom ljuse så var det så starkt så man blev bländad. Pappas grav är lika fin fortfarande. Jag behövde inte ta bort några vissna blommor men jag satte dit 3 röda rosor. Ljuset brann fortfarande. Senare när Robin kom hem så åkte vi dit och tittade till det igen och satte ännu en röd ros.

Nu är det kväll och det vankas sängdags. Jag börjar bli trött faktiskt. Jag önskar er alla en fin kväll.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Dropp in fika på fritids

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: