web analytics
Gå till innehåll

Drunknade med sin bröllopsklänning

Idag var det första dagen på dagis för Pontus. Han har varit ledig i några veckor nu och han ville inte till dagis. Det brukar vara så när han har varit hemma en längre tid. Jag lämnade honom i morse och han gick in och satte sig och sedan gick jag vidare för att lämna de andra barnen på skolan. 3 1/2 timme senare så ringde dagisfröken och sa att Pontus hade kräkt. Det var bara att hämta honom.

Jag tyckte att han kändes lite varm när jag hämtade honom så vi cyklade ner till stan och köpte en glass i kiosken där. Han valde själv ut vilken glass han ville ha men när han hade slickat på den en gång så ville han inte ha mer glass. Den ligger i frysen nu.

Han är lite piggare nu i alla fall. Han somnade här i soffan tidigare men nu är han pigg och glad igen. Han får dock vara hemma i morgon med för säkerhets skull.

Själv har jag varit så trött idag. Kan det vara vädret som gör en trött? Ena stunden är det varmt och skönt och i nästa så blåser det kalla vindar. Hösten är på väg. Med hösten så kommer det nya utgifter. Barnen behöver nya skor, jackor och andra kläder som är lite varmare. De växer ju som gräs ibland 😉

Jag läste i aftonbladet att en ung kvinna som skulle fotografera sig i sin bröllopsklänning drunknade under fotograferingen. Tragiskt. Mycket tragiskt. Jag tyckte synd om fotografen som försökte rädda henne. Måste vara en hemsk syn att se.

Denna unga kvinna ville förstöra sin klänning och jag förstår inte varför egentligen. Varför inte bara svepa i väg den då? Hur som helst så är det mycket tragiskt.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: