web analytics
Gå till innehåll

Du är jättebäst


Idag har jag städat av köket här hemma. Sorterat undan alla tidningar och reklam. Fått undan lite i skåpen och diskat två maskiner disk. Det blir en del när man är en stor familj. Dammsugit golvet i köket och hallen har jag oxå gjort och jag har skrivit två recensioner på ciao.

Jag och Fredrik hämtade de två små samt tvillingarna, sen åkte vi upp till pappa en stund. Allt var bra med honom,. Han har varit lite rosslig de sista dagarna men idag var det bättre.Tack o lov.

Jag fick ett trevlig mottagande av Pontus när jag hämtade honom på dagis idag. Han såg mig och sken upp som en sol. Sprang mot mig och slängde sig runt halsen och pussade mig flera gånger på halsen. Han är så söt!

När jag sedan satt i bilen sa sa Hampus.
-Mamma. Du är jättebäst.

Man kan inget annat än må bra när man hör något sådant. Jag svarade naturligtvis tillbaka att han oxå var det. Jag har supergoa ungar! Det är bara så.

De är lagda nu och jag sitter här och gör ingenting. Ska inte göra det heller hade jag planerat.  Jag ska dock gå runt och läsa lite bloggar och sedan blir den dusch för mig. Har jag tur såblir det kanske en film i sängen. Jag har sådan lust att se en psykologisk thriller. En sådan som är så pass spännande så man vet inte vart man ska ta vägen. Men det finns inga sådana nu för tiden tycker jag. Har ni några filmtips så kom gärna med dom.

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Du är jättebäst

  1. Smulan

    "Frankis!. Alla barn tycker inte att mamma är bäst. Det finns barn som inte har det bra hemma och de tycker knappast att mamma eller pappa är bäst då.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: