web analytics
Gå till innehåll

Du är underbar

Nu har maten sjunkit lite och jag har duschat tre av barnen. Det fjärde är fortfarande lite dålig så han sov. Jag har lagt in den sista tvätten som jag hade. Helt otroligt att jag inte har någon tvätt !!! Men det kommer lagom till i morgon. Jag ska upp och duscha nu och sen i morgon ska jag renbädda så där försvann den tomma tvättkorgen. Det är faktist sällan som jag ser botten på tvättkorgen och när jag väl gör det sä känns det väldigt skönt faktiskt!
I morgon har jag planer på att storstäda vårt sovrum. Pontus blir förmodligen hemma i morgon med från dagis men vi lämnar Hampus. Han kan behöva springa av sig där. Fredrik ska jobba så det blir bara jag pch Pontusen. Det är min lilla solstråle den. Häromdagen så satt han och tittade på tv och helt plötsligt så vänder han sig om och säger: Mamma. Du är underbar. Han är bara för go den lille skrutten.
Nu ska jag duscha och sen blir det sängen för mig. Jag ska se en bra film. Ha en fin kväll! 
Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Du är underbar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: