web analytics
Gå till innehåll

Du känner det

Nalle puh har underbara citat som säger så mycket. Vem är det som har diktat ihop dom? Är det A.A Milne själv?

Ja kärlek är något man känner. Ja, eller inte känner. Det kan ju vara så med. Det sistnämnda är en hemsk känsla att känna. Den får en att känna så mycket om sig själv. Allt man är i negativ mening. Det behöver inte stämma överens med hur det verkligen är. Någon som säger Jag älskar dig men visar motsatsen. Det säger allt. Ordet älska har ingen betydelse där.

Ja underbara Nalle Puh. Jag tyckte inte om den lilla björnen innan. Tyckte han var uttjatad. Sen fick jag Pontus och han älskade så klart Nalle Puh. Nisses stora film gick dagligen här hemma. Jag kunde den utantill. Ja var inte Nalle Puh uttjatad innan så blev han det då. Men på något sätt så började jag att tycka om dom små figurerna.

Mina barn är som Nalle Puh och hans vänner. De personligheter som de figurerna har kan jag se lite grann i mina barn. Kloka förståndiga, busiga, försiktiga, kärleksfulla, vänskapliga, hjälpsamma, nyfikna....Ja jag kan skriva mer men det var lite i alla fall. Pontus var en liten Nasse. Försiktigt och blyg. Ja Nasse var Ponfavorit när han var barn. Jag älskar Ior. Han är helt klart min favorit. Troligtvis för att jag kan se mig själv lite i honom.

Vem i Nalle Puh och hans vänner är din favorit?

Ha det gott. Kram kram.

2 reaktioner på ”Du känner det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.