Gå till innehåll

Du vet väl om att du är värdefull?

Igår var en dag då jag var helt slut i både kropp och själ. Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Gick upp med huvudvärk och försökte göra lite nytta här hemma. Dock så hamnade jag på soffan och sov bort en timme. Sedan var det dags för att gå till Hampus utvecklingssamtal. Han är duktig i skolan. Hans ämne är tydligen Engelska för där har han ett A. En duktig kille.

I går kväll när det var dags att lägga sig så kom den berömda klumpen i halsen. Den blev större när jag gick och la mig under täcket. Tog en halstablett, men det hjälpte inte. Tog lite dricka men det funkade inte det heller. Det blev att ta en en behovstablett så jag kunde somna, Låg ett tag med ångest deluxe men somnade sedan av utmattning.

Denna jäkla (ursäkta språket) ångest tar kål på mig,. Den slår till bara så där helt utan förvarning. Varför får jag den? Vad får den att bryta ut? Man blir så trött för den tar så mycket kraft och energi av en. Här kan vi snacka om en riktig parasit för den lever på allt man har som man själv behöver för att orka med en dag!

I morse kom min man i vanlig ordning med kaffe på sängen och sa att idag skulle jag ta det lugnt. Jag känner mig så lat när jag inte orkar göra någonting. Jag får dåligt samvete för jag vill så gärna men jag orkar helt enkelt inte. Jag skäms och vill bara stoppa huvudet i sanden så ingen kan se mig. Ha en skärm för omvärlden. Vill inte bli dömd. Dock så vet jag att den som dömer mig mest är jag själv. I morgon ska jag till min samtalskontakt och det ska bli så skönt!

Sitter just nu och lyssnar på Julie Andrews som sjunger country. En helt enastående artist och skådespelare som jag verkligen älskar. Ja det är väl ingen nyhet vid detta laget att hon är en av mina favoriter gällande artister och skådespelare?! 🙂

Nu ska jag försöka och varva ner med en kopp kaffe och bara vara för en stund. Försöker få i mig något att äta. Något som är sunt och bra för mitt socker. Jag kan slarva med maten när jag mår som jag gör men jag försöker att tänka på min hälsa mitt i allt ändå.

Ha en bra dag mina vänner. Tänk på att ni är värdefulla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: