web analytics
Gå till innehåll

Dubbelt upp

Att ha barn i närliggande åldrar kan ibland vara jobbigt. Deras trots går ihop och blir dubbelt upp. Hur blir det då om man har tvillingar? Ja inte blir det bättre i alla fall.

Jag har ett tvillingpar som ska bli 10 år. De är roliga ibland. Jag frågar dom om de vill hjälpa mig och de vill det fast de suckar djupt. Jag frågar om de kan ta ut soporna. De börjar direkt och bråka vem som inte ska ta påsen. Efter ett tag så säger jag till dom att sluta och säger åt dom att gå ut.

Soptunnan står runt hörnan så jag hör när de gnäller på varandra där ute. Innan bråkade dom vem som inte skulle ta påsen. Nu bråkar dom om vem som ska slänga i påsen.

Varför inte bara öppna locket och slänga i den? Det tar ju mer tid, kraft och energi på att bråka om allt.  Först gnäller barnen om att de missar ett TV program bara för att bära ut soporna. De tänker inte på att de förlorar mer tid när de ska stå och bråka om allt.

Barn är roliga. De tänker inte längre än vad näsan räcker till ibland.

Idag är det lördag och jag har inga andra planer för dagen mer än att tvätta och plocka undan. Det är ett måste. Jag har inte tvättat på hela veckan så jag har ett stort berg av tvätt. Jag får skylla mig själv men jag har satt tiden till så mycket annat.

Ni får ha en underbar lördag och sköt om er!

Intressant?

4 reaktioner på ”Dubbelt upp

 1. Linda

  Tack för titten hos mig 🙂
  Fin blogg du har, hit återkommer jag med säkerhet...har lagt till dig på bloglovin så att jag inte missar ngt 😉
  Javisst är barn roliga ibland...själv har jag fyra, den äldsta blir femton om en månad och minstingen två efter nyår + två därimellan.
  Sysslorna de ska göra här hemma driver mig till vansinne, ganska ofta ska jag erkänna. Äldstingen har själv varit med och bestämt vad hon ska göra för sysslor. Bl.a. ta ut blandsoporna vilka hon glömmer titt som tätt. Får hon en påminnelse från mig så får jag till svar att hon har ju tänkt ta ut dem men hinner aldrig innan jag säger ifrån. Hinner inte!!??? Visst är barn roliga 😉
  Ha en skön söndag. Här ska vi fira vår elvaåring =)

  Svara
 2. Sjubarnsmamma

  Hej och tack för din kommentar 🙂 Roligt att se dig här. Du är så välkommen.

  Ja barn är roliga. De vill samtidigt som de inte vill. Det där med att de inte hinner känner jag igen. Vadå inte hinna? De har ju haft all tid i världen...hahaha....

  Hoppas ni får en fin dag med födelsedagsfirande.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: