web analytics
Gå till innehåll

Duschad av slask

Jaha...då börjar slasket ute på vägarna. Jag fick mig en liten dusch när en bil kom körande utan att ha förstånd att sakta ner farten. Det är lite tråkigt att gå i stan för de tar inte bort snön från trottoarerna utan man får gå på vägen och där är det ju bara slask. Jag tycker det är dålig stil av dom som ska ta bort snön för trottoarerna borde oxå prioriteras. Tänk på alla barn som går till skolan. Ska de behöva gå på vägen?

Ja jag blev lite sne och speciellt när bilen kom körande och trodde jag behövde en dusch. Men det var bara att skaka av sig allt det där och fortsätta färden till apoteket. Det var inte så mycket folk där idag tack och lov. Någon gång ska även jag ha turen på min sida. Oftast när jag går dit så är det kö och det är flera som är före mig. Det tar sin lilla tid när man ska gå dit i vanliga fall. Idag gick jag och tog det jag skulle ha och jag var först i kön. Helt otroligt.

Igår kväll var det sista avsnittet av The Killing. Har ni följt den serien? Jag och sambon har gjort det i alla fall.  Vi tyckte att den var super bra men hur bra den än var så var vi lite lättade över att sista avsnittet skulle gå i går. Det var en serie på 13 delar och den sändes sent på kvällen. Den började kl 23:00 och var slut 00:00. Vi spelade oftast in den för jag orkade inte vara vaken så länge faktiskt. Man ska ju upp tidigt dagen efter.

Igår när vi skulle se det sista avsnittet så strax innan det började så säger killen som presenterar programmen att säsong två börjar i morgon (så som idag). Jaha...då var det bara att fortsätta att spela in då. Jag tycker om den serien. Den byggs på den danska serien Brottet. Jag har aldrig sett på Brottet men byggs denna på den serien så måste den ju vara bra.

Idag har jag haft de fem barnen hemma igen. Det är fortfarande magont och huvudvärk. Det är lite bättre idag så blir det bara bättre och bättre nu så blir det förmodligen skola i morgon. De missar ju lite när de är hemma så det bästa är ju om de kan gå i morgon. Det kan bli jobbigt att jobba ikapp annars.

Jag är med i en tävling som Gymgrossisten står för. Det är de 20 första som har chans att vinna och för att komma bland de bästa så behöver man röster. Jag undrar om du vill ge mig din röst? Du klickar isf på bilden här nedan och sedan röstar du på sjubarnsmamma. Jag är mycket tacksam för din röst.

För att läsa mitt bidrag så trycker du här.

Ni får ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er.

Instagram
Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Duschad av slask

  1. snawitz

    I Stockholm vet vi nästan inte vad slask är. Speciellt inte denna vinter eftersom plogbilarna har jobbat på.
    För det mesta har vi 2 tillstånd utomhus denna årstid - snorhala vägar eller barmark

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: