web analytics
Gå till innehåll

E cigaretter kan vara svaret

För 20 år sedan slutade jag att röka. Jag var så illa tvungen då min högra lunga trillade ihop. Den vänstra var på god väg å jag fick åka in till Lunds sjukhus och få in ett drän i sidan som gick rakt in i lungsäcken. Luft sipprade ut och det såg inte bra ut faktiskt. Mitt liv hängde på en skör tråd. Hade jag väntat att åka in som vårdcentralen ville jag skulle göra så hade jag aldrig vaknat upp dagen efter. Läkaren sa att ville jag leva längre så var det bara att sluta att röka. Det gjorde jag men det var svårt i början. Snacka om att jag gärna skulle vilja ha en sådan där ecigaretter då.

Rökning skadar, rökning dödar. Det är bara s. ändå så sätter man denna giftpinne till munnen och drar in allt det giftiga som ett bloss från en cigarett har. Det är inte klokt egentligen. Jag hade önskat att man visste bättre. Idag så borde folk veta bättre men man tror att alla sjukdomar som är kopplade till rökning händer alla andra och inte en själv.

Mina stora söner röker och det är jag inte så glad för. Jag hade önskat att de hade köpt en sådan här E cigarett. Ska kanske införskaffa sådana till dom? Kanske så slutar de att ta dessa giftpinnar då?! Jag ska in och göra dagens stora gärningar gentemot mina söner.

Ha en fin dag.

E cigaretter

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.