web analytics
Gå till innehåll

E-type på Cinderella

Om du hade hört en bebis gråta i en bil och du ser dessutom att det inte finns någon annan i bilen, vad hade du gjort? På bar gärning så hade de tagit upp en sådan händelse.

Jag hade slitit upp bildörren och tagit upp barnet. Det är jag helt säker på. Sedan hade jag skällt ut föräldrarna som lämnar en liten baby ensam kvar i bilen. Jag förstår inte varför folk gör så och de som gör så kan jag säga min ärliga mening till att jag inte tycker att dessa människor ska ha barn. Man lämnar inte bebisar ensamma i en bil. Så är det bara!

Vi lämnade våra barn till min svärmor. Ja förutom min tvilling flicka som var hos en kompis hela helgen. Jag och Fredrik åkte bussen till Stockholm och gick på Cinderella för att ta oss en tur till Åland med E-type ombord. Vi hade en rolig helg men man blir rätt så mör efter bussresorna. Nu åkte jag till Ullared i fredags med buss. Den turen tog cirka 8 timmar under hela dagen. 4 timmar dit och 4 timmar hem. Bussresan till Stockholm tog 7 timmar och lika många hem på söndagen.

Jag slapp och plocka i ordning här hemma när jag kom för det hade Viktoria gjort. Det var lika skönt att kliva ner i en renbäddad säng vilket min svärmor hade fixat. Vi tackar så mycket 🙂

Idag händer det inte så mycket faktiskt. Barnen är i skolan och på dagis och de ska hämtas sen. Jag ska dock till doktorn och prata med henne, sedan fortsätter dagen som vanligt.

Intressant?

1 reaktion på ”E-type på Cinderella

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: