web analytics
Gå till innehåll

Earth hour

Det är dags att släcka ner i kväll. Närmare bestämt kl 20:30. Världsnaturfonden anordnar sin årliga manifestation Earth hour. Ska DU släcka ner? Det är inte mycket man kan göra tänker man ibland men att släcka ner några minuter kan alla. Det är inte alla som vill släcka ner o många tycker säkert det är onödigt. Oavsett så kommer jag att släcka ner iaf. (om jag kommer i håg det vill säga)

De flesta har säkert hört talas om Linnea som blev våldtagen på en skoltoalett. Jag läste i expressen nu att skolchefen skyller på Linneas mamma. Han anser att skolan gjorde sitt och att Linneas mamma förvärrade saken. Han säger att hade det varit någon annan förälder så hade inte situationen varit som den är.

Vilket jävla svin rent ut sagt. En sådan feg människa ska inte ha det jobbet han har. En man i den positionen ska kunna stå rakryggad o stå för sina misstag. Klarar man inte av det så ska den inte ha det jobbet den har! Så lågt av han. Linneas mamma ställde för höga krav enligt chefen.

Hallå!!! Hennes dotter blev våldtagen på en skoltoalett o blev behandlad som skit efteråt. Nog fan (ursäkta uttrycket) har mamman rätt att ställa krav?!!! Vuxna människor sviker och startar en häxjakt. Sjukt. Jag förstår verkligen Linneas mamma!

expressen

Det är så man ryser i hela kroppen faktiskt.

Det är vår i luften. Helt underbart. Vi har varit ute hela förmiddagen. Vi gjorde i rodning kaninburen o satte ut den på gräsmattan. Har haft den uppe på altanen nu under vintern. Jag tvättar och jag har dammsugat nedervåningen. Det är mycket man hinner när man håller i gång 🙂

Vi har varit i stan o handlat present till Beatrice kompis som ska ha kalas i morgon. Nu sitter jag här en stund. Pontus börjar bli trött.

Jag ska dock fortsätta med att vika min tvätt. Ha en fin dag alla läsare!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: