web analytics
Gå till innehåll

Earth Hour ikväll

Hela världen släcktes under en timma. Det var ju i kväll det var dags för Earth Hour. Vi släcke oxå ner här hemma och jag måste säga att jag fuskade de sista 8 minuterna. Jag var bara tvungen att gå på toaletten och det var kolmörkt där inne. Jag var bara tvungen att tända lampa. Sorry!

Jag tycker det är rätt häftigt att hela världen släcker ner vid samma tidpunkt, men hur är det egentligen med dom länderna som har natt vid denna tiden? De är ju med utan att tänka på det. Eller?

De har hittat en tortyrkammare i ödetorp utanför Halmstad. Den ser inte för rolig ut. Jag hoppas den var till för en filminspelning.

Men vad vet man. Det finns ju sådana som sysslar med sådant som hobby. Man blir ju mörkrädd när man läser sådant här. Jag blir helt nojjig när man har läst sådant här och så vet man att ens barn är ute med kompisar. Det behöver inte vara sen kväll utan det räcker med vetenskapen att det finns sjuka människor så kan man bli rädd för allt.  Nej jag går inte runt och är orolig hela tiden men jag vet med fakta i hand att det kan hända precis vem som helst!

Nu till något roligare. Ja det är ju inte roligt för Jasmine som åkte ur tävlingen men det är ett trevligare ämne att prata/skriva om. Ja naturligtvis pratar jag om Körslaget. Jag tyckte faktiskt att hon var duktig i kväll, men däremot så tyckte jag att Team Casper var lite grå ikväll. Jag hade hoppats på att han skulle åka ut för jag tyckte de var sämst denna omgång. Det var ju synd att det blev hon, men någon måste ju åka ut. Ska bli spännande att se nästa vecka.

Känns som om jag är en tv-nörd, men det finns ju inget annat o göra på kvällarna numera. De stora barnen har sitt. De är med kompisar och de små barnen sover som smågrisar. Det är jag och Fredrik kvar. Då blir det lite tv och mys i soffan med lite chips och ostbågar. Fast i kväll var det varken chips eller ostbågar. Vi var fortfarande mätta efter våfflorna som hela familjen åt tidigare i kväll. Jag vet att det var våffeldagen i går, men det blev inga våfflor här hemma då. Bättre sent än aldrig 😉 eller hur?!

Nej nu ska jag natta kudden. God natt och sov gott!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Earth Hour ikväll

 1. Anna

  En kul och bra grej och släcka ner, själv jobbade jag så de blev inge mörkt 🙂
  Hade jag varit hemma hade jag hängt på.
  Läste om tortyrkammaren, så hemskt!!
  Ha ne bra Dag! kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: