web analytics
Gå till innehåll

Effektiva Solskydd

Det närmar sig jul och vi har inte julpyntat än men vi ska göra det inom kort. Förhoppningsvis börja idag. Jag får putsa av fönsterna med och jag har kikat lite på hur dom ser ut. En del behöver nya persienner och till sommaren skulle markiser sitta bra. Nu under vintern så tänker man inte så mycket på solskydd men vi är snart där i sommarvärmen så det kan ju vara bra att börja planera i tid. När sommaren väl är här och solen som står som högst så saknar man solskyddet.

Man kan nog hitta billiga persienner ute och det kan man nog göra ned markiser med. Jag tror att det är nu man ska börja tänka på att införskaffa sådana. Kanske så finns det någon som säljer ut sådant just nu till rabatterade priser. Det hade ju inte varit helt fel. Har ni några tips så lämna dom gärna i en kommentar i detta inlägg.

Solskydd till fönsterna får nog mina blommor att överleva med. Jag som glömmer och vattna dom. De blir kanske inte så fort uttorkade om man har något solskydd till fönsterna. Då når ju inte solstrålarna in och torkar ut mina blommor.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av tystnaden. Sen blir det att plocka undan här hemma och ta sig an fönsterna. Ha en fin dag.

Solskydd
Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.