web analytics
Gå till innehåll

Efter sol kommer regn

Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder men det kommer förhoppningsvis snart. Idag har det varit en fin dag. Jag tog med mig pappa till stan och strandsatte oss på kinarestaurangen och åt lite mat. Efter en timme i stan var pappa nöjd och vi gick tillbaka. Det var lagom att hämta barnen sen efter jag hade lämnat honom.

Vi satte oss i trädgården men det började blåsa lite. Just nu regnar det så det soliga vädret försvann snabbt. Men vi behöver regnet så man ska inte klaga.

Stéphanie har varit nere i stan och tittat på dansuppvisning. Hon ska snart komma hem, sen blir det dags för sängen. Både för henne och för mig.

Ha en fin kväll alla. Själv ska jag snart lägga mig och se en morden i midsomer.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: