web analytics
Gå till innehåll

El-cigg ett bra alternativ

Snart är det 20 år sedan so jag slutade röka. Den 29 november är det årsdagen. Då för 20 år sedan åkte jag in till sjukhuset för jag knappt kunde andas. på vårdcentralen sa de att det var lunginflammation och kunde vänta med att bli röntgad till dagen efter. jag klarade inte av att vänta så länge så jag åkte in. Tack och lov för det för hade jag väntat som doktorn på vårdcentralen ville så hade jag inte vaknat upp dagen efter. min lunga hade kollapsat och den andra var på väg. Allt detta tack vare rökningen.

Jag hade varit glad om de resurser som finns idag hade funnits då. Det hade varit enklare att sluta röka då. Nu använde jag mig av Stimorol. Jag ersatte mitt beroende med ett annat kan an säga men det var lättare att sluta ed tuggummit. I år är det alltså 20 år sedan och det är det bästa jag har gjort i mitt liv. Att slutat röka. Jag tror att jag hade rökt än idag om jag inte hade råkat ut för det jag råkade ut för.

Idag finns det så mycket mer man kan använda i stället för vanliga cigaretter. El-ciggen år ju ett bra alternativ. Jag känner många som använt sig av den och de har lyckats med att sluta. Det var synd att den inte fanns under min tid.

El-cigg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: