web analytics
Gå till innehåll

Eliza Doolittle – En härlig figur

Jag har fått dille på Julie Andrews. Jag älskar ju The Sound Of Music och har gjort det sedan barnsben. Mitt hjärta klappar för musikaler och Julie har ju medverkat i flera sådana. Jag tycker bara det var synd att jag inte var född runt 1956 då hon spelade Eliza Doolittle i May Fair Lady på Broadway. Då hade jag mer än gärna åkt dit för att se föreställningen. Det hade blivit en fin semester med underbar musik! Julie Andrews har ju som de flesta vet spelat Mary Poppins. I hennes egna serie lät hon dessa två figurer mötas tillsammans med henne. Det var bra gjort!

Jag älskar även den engelska humorn. Julies humor är underbar och när hon sedan ger underhåll med Carol Burnett så kan man inte göra annat än att bli road. Jag hittade en video på youtube där de rappar. Härlig video att titta på så kika gärna in den.

Idag har jag annars tagit det lugnt. Inte gjort så mycket. Handlat lite. Det är väl allt. Just nu så tar jag det extra lugnt och kopplar av Har nästan precis ätit middag så man blev lite trött och dåsig, men ska snart ut och ta mig en promenad. Får se vart det bär hän. Jag hoppas ni alla har en fin dag. Kram på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: