web analytics
Gå till innehåll

Elreparatörer är bra att ha

God morgon. Ny dag med nya möjligheter. Visst låter det bra? Idag ska jag fortsätta med att tvätta och få i ordning här hemma. Jag håller på och storstädar. Tar ett rum i taget. Vi håller på och renoverar köket här hemma. Ja renoverar och renoverar, vi sätter upp panelvägg här hemma som sedan ska målas. Det tar sin lilla tid men det är roligt att få något nytt i alla fall.

När man håller på hemma med att få upp något nytt så ser man mer och mer som man vill ändra på. När man får nytt på väggen så vill man ha nya eluttag och vi ska även dra om några sladdar men det får man nog ha professionella som utför det. Det finns duktiga reparatörer där ute på marknaden. De reparerar inte bara utan de felsöker och utför elinstallationer så de vet nog vad de gör. De gör jud et dagligen men så  man ska inte vara orolig för att de inte kan sitt jobb.

Själv skulle jag aldrig våga jobba med sådant. Tänk om man skulle göra fel en gång? Men det är klart. Man lär ju sig och får erfarenhet. Men jag lämnar ändå den biten till dom som är mer intresserade hahaha.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag!

Elreparatör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: