web analytics
Gå till innehåll

En biff och en halv potatis

God förmiddag alla vänner. Skulle ha skrivit ett inlägg i går men jag var så trött. Jag åkte in till Kalmar med Stéphanie och uträttade några ärenden där inne. Vi gick en runda på stan och sen åkte vi hem. Vi handlade inför middagen och fixade i ordning maten så vi kunde äta middag. Hemmagjorda biffar med potatis blev det. Jag tog en biff och en halv potatis och jobbade med att få ner det i 20 minuter. Jag blev klar med min mat när övriga familjemedlemmar blev klara med sina. De tog ändå två portioner 🙂

Jag blev så mätt så jag somnade när jag gick och vilade mig efter maten. När jag vaknade så tog jag och Stéphanie en promenad med Sally så jag kunde piggna till lite. Det var rätt så skönt och komma ut och gå. Det blev lite TV och sen gick jag och lade  mig.

Fredrik går med en gipsad arm. Han trillade då stegen som han stod på gick i sönder. Han fick åka in till röntgen i lördags och fick då armen gipsad efter de såg två ben som inte låg där de skulle. Han ska gå i tre veckor med en gipsad arm. Det fick mig att tänka tillbaka då pappa trillade av sin rullstol och bröt sitt ben på två ställen och fick sitta med ett gipsat ben över sommaren.

Tove har fortfarande inte åkt in och fött barn. Det är 4 dagar över tiden. Hennes sammandragningar har avtagit med. Vi får väl se när den lilla vill komma ut och se världen.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ni får ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.