web analytics

En blomma från min pappa

Jag o Fredrik har varit ute med pappa en stund. Vi gick till china o åt lite mat. Sen gick vi en stund på Storgatan. När vi gick förbi blomsteraffären så ville pappa att jag skulle gå in o köpa en blomma. Så jag köpte en fin höstglöd. De står ett tag o är i fina färger.

När jag kom ut o skulle ge pappa blomman så gav han mig den. Den fick jag för att jag alltid ställer upp sa han och finns där för honom. Jag blev jätteglad och tackade naturligtvis så mycket o gav honom en kram. Sa att det hade inte behövts för jag ställer mer än gärna upp om jag bara kan. Men han tyckte att jag skulle ha den.

Vi gick till Netto och handlade lite o sen ville han hem för att vila sig. Vi var ute en bra stund och vi hade tur att regnet höll sig borta.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och läser lite nyheter. Celebrity rehab läggs ner innan den ens har börjat. Blev lite förvånad över att inte kanal 5  skulle sända det. De brukar ju köra med ”förnedrings-tv”. Titta bara på programmet Kungarna av Tylösand. Där kan vi snacka om förnedring.

Jag tycker att Kanal 5 är en av de kanaler som sänder mycket skitprogram. Känns som att de måste sända sådana program för att få folk att titta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

6 Replies to “En blomma från min pappa”

  1. Tack för era kommentarer 🙂
    Ja jag har en underbar pappa.

    Marie. Det finns säkert bra program med på femman, men de program där det förekommer en massa förnedring går oftast på den kanalen 😉

    Kram på er.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: