Gå till innehåll

En dag existerar jag inte

Det finns inget värre än när tystnaden har tagit över ett hus. Att prata är ett av det viktigaste man kan göra. Det visar att det finns ett intresse.

När jag var gift med tvillingarnas pappa så blev jag ibland straffad med tystnad. Det var så det kändes. Sa jag något som han ansåg var fel så slutade han att prata med mig. Jag fanns inte. Jag existerade inte. Han kunde gå förbi mig utan att ens titta på mig.

Det var min födelsedag vid ett tillfälle och han kom upp på morgonen och sa: Grattis. Sen var det inte mer. Jag kunde prata men fick inga svar. Han tittade inte ens på mig. Jag började att flytta på de garderober som skulle ut från ett rum och in i nästa. Han hjälpte mig inte.

Jag pratade och han svarade inte. Jag fanns inte. Jag existerade inte. Mamma kom för att gratulera mig och då helt plötsligt så pratade han med mig. Precis som om inget hade hänt tidigare. Men det varade på tills mamma gick. Sedan blev allt som vanligt.

Vi var inte tillsammans eller gifta så länge men den tiden vi var det kändes som en evighet! Dagarna var otroligt långa. Jag fick inte sova om nätterna och på dagen så skulle jag ta hem om barn och hem.

Jag sa aldrig mer när det kom till ämnet äktenskap. När jag träffade Fredrik så sa både han och jag att vi inte skulle gifta oss. Nu sitter jag här med ringar runt mitt finger. Många skulle blivit överlyckliga om jag inte hade burit dom.

Jag är glad att jag har läsare som kommer in för att läsa om mina tankar och funderingar men några av er kommer inte in för att ni är intresserade av det utan ni kommer in för att gotta er i andras olycka. Jag funderar på att sluta blogga helt. Eller att jag gör en ny blogg. En anonym blogg där dessa "människor" inte kan komma in och gotta sig. J-----n ochK------a är dom jag tänker på främst.

Jag är trött på att dessa två ska komma in och snoka. Förstår inte varför de gör det för här finns absolut inget att hämta. Jag får se hur jag gör. En dag så existerar jag inte och då faller bloggen ändå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: