web analytics
Gå till innehåll

En dag i affären

Dagen idag har sprungit i väg. Jag o Fredrik åkte in till Kalmar och handlade på City Gross. Vagnen blev full och vi lastade in det i bilen. Körde sen till Ikea och köpte lådor och kärl till sopsorteringen. Rätt bra att kunna få plats med så mycket som möjligt i skåpet och ändå ha full koll på vad man har där. Vi passade på att äta middag där. Inte fy skam den maten och billig är den med.

Vi åkte till Fredriks arbete och köpte kattmat och kattsand. Stannade kvar och tog en kopp kaffe där med chefens dotter sen åkte vi vidare hem.

Jag har sorterat lite bland kläderna. Vikt och fixat o donat. Det ska bli loppmarknad här början av December o jag har satt upp mig på ett bord. Kanske har jag något som andra kan få nytta av.

Jag ahr klippt klorna på vår lille söta Sotis. Eller Lillen som några av barnen säger. Hampus har ett eget namn på honom och det är Doris. Visst är det fint? 😀 Han kom på det själv och varför vet jag inte, men han kallar den lille för Doris...skratt...

Jag har testat att ta klorna på Skruttan, men det gick inte så bra. Hon sa verkligen ifrån. Hon är ju lite äldre än Lillen. Han är ca 8-9 veckor nu o Skruttan är ca fem månader. Robin skulle testa sa han o jag varnade honom att det förmodligen inte skulle gå då hon inte tycker om att man håller henne.

Jag vet inte om det var jag som gjorde fel eller om hon tycker bättre om Robin för det gick hur bra som helst med Robin.

Som ni ser gick det hur bra som helst 😀 Behöver jag säga att Robin var stolt som en tupp? 😉

Jag ska göra mig i ordning för sängen. En ny dag i morgon med nya äventyr. Nya minnen skapas som man kan sätta in i arkivet. God natt o sov gott älskade vänner!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”En dag i affären

  1. Anna

    Godmorgon, skönt och få handla själva ibland.
    Förstår att han var stolt, katter brukar inte gilla klippa klorna så mycket så de gjorde han bra.
    Ha en skön fredag! Kram Anna

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: