web analytics
Gå till innehåll

En dag i djungeln

Har varit i Kalmar o storhandlat. Vi stod i kön på city gross när en annan kund kom med en tom kundvagn. Hon sa att hon inte hade handlat något. (Och det syntes. Kundvagnen var ju tom 😉
men det har ni sa hon o tittade på vår kundvagn som var något full 😉
Skönt och veckohandla. Nu har vi fullt i både kyl och frys samt skafferi.

Vi gick inom en sväng på Ikea o gjorde av med lite pengar där. Alltid har de något intressant där. Sen for vi iväg till ÖB i Färjestaden. Handlade lite där och sen for vi hem. Tog 6 timmar. Något trött nu om jag ska vara ärlig.

Vi har ätit middag o snart ska jag iväg till jobbet o städa, sen tar jag kväll. Troligtvis rätt så tidigt. Vi får väl se. Jag vet hur det brukar bli när man planerar något.

Vi var inne på Media Markt oxå förresten. Jag köpte en USB kabel till min mobil. Jag hade förlagt min andre och jag kunde inte vänta tills jag hittade den. Jag har faktiskt letat efter det i flera dagar. Iaf så känns det som det. Jag köpte en sådan o när jag kom hem så såg jag min gamle direkt...hmmm....

Japp. Så är det alltid! Nu kan jag iaf överföra mina bilder från mobilen. Dubbelt upp t.o.m. Vore väl tusan om jag inte fick in mina bilder här på bloggen snart då.

Ha en fin kväll alla vänner. Påminner om tävlingen som kommer i morgon. Missa inte den 😀

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: