web analytics
Gå till innehåll

En dag i taget

Jag tar en dag i taget och gör det bästa utav den. Det är så jag lever för tillfället. Det var någon som ryckte undan mattan under mina fötter så jag segnade ner och slog mig rätt så rejält. Jag trodde jag var starkare än så men det var jag inte. Det beror nog på vem som ryckte undan mattan med. Det tog hårdare denna gången.

Jag försöker se glädjen och jag försöker verkligen att lägga allt till sidan men det är svårt. Det är inte så enkelt faktiskt. Man vill så väl och man försöker förklara på bästa möjliga sätt och när man då får höra att man är motsatsen till vad jag egentligen trodde att jag var så är det svårt. Jag har svårt att förstå det som hände och skulle gärna vilja veta vad det var som avgjorde det hela.

Jag vet att det låter kryptiskt men det är svårt att förklara hur man känner ibland.

Jag tog en kort paus från bloggen. Egentligen har jag det fortfarande men jag brukar skriva av mig så det är det jag gör just nu.

Någon som vill ge mig sin röst i tävlingen som jag är med i som Gymgrossisten har? Jag ärmed och tävlar om presentkort där. Man ska skriva om sitt nyårslöften om målet man vill nå under 2013. Min kan ni läsa här. Vill du ge mig din röst så tryck på knappen nedan.


Jag skulle gärna vilja vinna. Jag har inte den möjligheten att träna på gym för det finns inte riktigt tid till det. Ett eget litet gym hemma har jag alltid önskat mig för där kan man träna medan man gör något annat. Som på kvällen när ett TV program kommer. Då kan man träna samtidigt. Perfekt! Jag har inte alltid möjligheten att gå ut när jag vill utan anpassar mina tider för barnen. Ett hemma gym kan man träna när man har möjlighet.

Jag är diabetiker och är överviktig. Jag har problem med mina leder i händer och ben samt så får jag ont i mina höfter. Med regelbunden träning som jag hade kunnat ha om jag hade haft ett eget litet hemmagym  så tror jag att jag hade mått bättre. Jag hade kunnat gå ner i vikt och bygga upp kroppens muskler och förbränna fett på ett bra sätt.

Har man 7 barn så är det inte alltid man hinner med sig själv. Men med ett hemmagym hade jag kunnat tänka på mina barn samtidigt på mig själv.

Instagram
Intressant?

2 reaktioner på ”En dag i taget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: