web analytics
Gå till innehåll

En dag med blandad komplott

Då har denna dagen oxå gått. Den började bra med fint väder så vi satt i trädgården och hade det riktigt mysigt. Drack kaffe och tittade på barnen när de hoppade studsmatta. Vädret höll inte i sig så länge för regnet störtade ner ett tag. Jag passade på att storstäda. Jag drog fram soffa och bord så jag kunde dammsuga där under. Det behövs ibland det med. Jag har vikt tvätt och jag har tvättat.

Regnet försvann och jag passade på att hänga ut lite tvätt. Jag kan ju säga att den blev ordentligt sköljd för regnet kom igen. Vi har altan med tak så vi kunde grilla ändå och det var rätt så mysigt att sitta där och äta god mat samtidigt som regnet störtade utanför.

I morgon åker vi iväg och ska gratulera Fredriks dotter Josefin. Hon blir 18 år. Stora damen. Hon var bara 11 år när jag träffade henne första gången. Jag duschade de fyra minste idag och jag hoppade själv in i en varm dusch vilket var otroligt skönt. 


Jag hoppas ni alla har haft en fin midsommar helg så här långt. Vad har ni hittat på med? Har ni dansat runt någon midsommarstång? Ni får ha en fin fortsättning på helgen. Nu blir det sängen för min del så jag säger god natt och sov gott. 

Intressant?

4 reaktioner på ”En dag med blandad komplott

 1. Madde

  Ja jösses vad tiden går. Mina tre äldstas halvsyskon är 23 0ch 21 nu. De var 3 och 5 när jag träffade dem första gången. Det är trevligt att ha konakt med dem trots att vi inte har kontakt med pappan i varje fall 🙂

  Svara
  1. Smulan

   Tycker det är roligt att man kan ha kontakt med barnen fast man inte har det med någon av föräldrarna. Det är så lätt att det blir ett slut även för dom och det är så synd.

   Svara
 2. Lotta

  Tråkigt att det aldrig verka bli någon riktig sommar regnar det inte så blåser det kall tycker jag.
  Vi har haft en bra helg, grillat med vänner och spelat bingo...

  Svara
  1. Smulan

   Ja det är tråkigt med detta regniga väder. Det kan ju regna på natten och vara fint på dagen 🙂

   Det låter som att ni haft en fin helg ändå trots allt.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: