web analytics
Gå till innehåll

En dag med blandning av vardagen

Idag har jag vikt tvätt som bara den. Stéphanie hjälpte mig så att de kom in i skåpen med. Sedan har jag dammsugit och torkat golv. Ingemo, Fredriks moster kom med en jättefin blomma. Vi bjöd henne på smörgåstårta och kaffe. Sen blev det en tur till kyrkogården. Jag tog inga foton idag. Första gången som det hände, men jag tyckte inte att det var någon mening. Det var snö överallt. Man såg knappt stenen och vi fick i stort sett gräva fram lyktorna. 
Vi fann i alla fall dom till sist och sedan tände vi ett ljus. Vi borstade rent stenen från all snö och stod där en stund. Vi var även borta hos Fredriks bror Thomas och tände ett ljus. Efteråt körde vi och handlade till kvällsmaten vilket blev Tacos. God mat och trevligt sällskap. 
De tre första korten är från måltiden, vilket jag tror alla kan se 😉 Den sista bilden tog jag över kyrkogården där det var skottat. 
Vi gick för att handla godis. Det blev en del godis kan jag säga men sen o andra sidan så är det till 7 personer. Vi ska se melodifestivalen och då vill de ha lite gott.  Här under har vi Pontus som hittade snön. 

Mot affären

Denna vackra blomma fick jag av Ingemo.

Jag är lite sen av mig. Blogger har ju haft ett nytt gränssnitt ett tag men jag har inte bytt till det än utan kör på det gamla. Det ser fräscht ut men det är oxå lite mer avancerat. Det är allt i början i och för sig. Nu testar jag att skriva i det nya. Får väl se om jag fixar det här 🙂

Jag kollade lite statistik. Det är rätt så roligt ibland faktiskt att göra det. Nu är det ett tag sedan jag kollade och det har ändrat sig sedan dess.

Man kan ha koll på vilka inlägg som har blivit mest läst. Det är från de senaste 7 dagarna eller 30 dagarna eller hela tiden. Är ni intresserade av att kolla vilka som var mest lästa under de perioderna så tryck på länkarna.

7 dagar
30 dagar
Hela tiden.

Blogger har ju en statistik räknare och jag vet att den fanns inte när jag startade bloggen 2008 så egentligen stämmer inte antalet sidvisningar men sedan den kom till så har jag haft  400999 sidvisningar. Det är en del. Jag har skrivit  2650 inlägg och fått 4540 kommentarer. Man kan prenumerera på bloggar olika sätt och det kan man även göra på min men den som man sätter in via blogger har jag  39 följare. Det finns ju även bloglovin, blogkeen och facebook. Det finns fler sätt att prenumerera på en blogg.

Det var lite av varje. Ni får ha en trevlig kväll. För det ska jag ha.

2 reaktioner på ”En dag med blandning av vardagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: