web analytics
Gå till innehåll

En dag som alla andra?!

Jahopp. Då sitter jag här då fast jag borde göra så mycket annat. Visst 'r det skönt att vara vuxen och bestämma själv vad man ska göra för stunden 😉

Jag ska dock snart börja dagen med städning. Det blev en del lek i går när tvillingarna fick sina saker och det syns idag kan jag säga.

Jag har iaf fått undan en del i tvättstugan för jag hann med några maskiner i går trots födelsedagsfirandet. Ska bara få det vikt o inlagt i skåpet idag.

Det blir Kalmar en sväng senare idag. Ska lämna en son på tåget och sen blir det att åka hem igen. Veckan har gått otroligt fort tycker jag. Men det brukar ju vara så när man har roligt o trevligt 🙂

Finns det någon här ute som vet en bra sida där man kan sätta en vattenstämpel på sina foton som man lägger ut här på bloggen? (helst gratis 😉

Jag har läsare som jag vet norpar mina foton och jag vill inte det. Ska de norpa dom så kan de få dom med sjubarnsmamma skrivet mitt på kortet.

Jag skulle in på aftonbladet o det första man får läsa är om skandalboken. Känner inte för att läsa om vad som står skrivet om kungen just nu så jag hoppade in på expressen i stället, o det första man får läsa där är om skandalboken.

Suck. Det var bara att läsa.

I expressen så stod det att förläggaren är irriterad på hovet för att de skämtar bort det. Varför det? Vad förväntade dom sig att de skulle göra? Gråta och slita i det gråa håret?

Tycker det är smart av hovet att reagera som de gör. Det blir mindre uppståndelse så och förlaget får mindre uppmärksamhet. Ju mindre uppmärksamhet de får ju mindre reklam får dom. Smart smart!

Nej. Nu måste jag börja o plocka här hemma. Tiden springer i väg. Vad ska ni göra idag då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

6 reaktioner på ”En dag som alla andra?!

 1. Cissa

  Hej!

  Hittade hit via din kommentar;)

  Vilken trevlig familj du verkar ha! Och sju barn!! Avundsjuk!

  Ett litet tips vad gäller vattenstämpel på foton. Jag använder mig av Picasa och där finns en funktion så alla mina foton blir automatiskt vattenstämplade. Mycket praktiskt för mig tex när jag tar undervattensbilder på mitt ena jobb. Kolla och se vad du tycker!

  Hoppas du får en lika lugn och solig dag som vi har det här!

  Svara
 2. Jess

  Har tyvärr inget tips om vattenstämpel. Tråkigt att någon tar dina foton!
  7 barn! Vad härligt! När jag var lite yngre drömde jag om att ha 7 barn precis som i Sound of music! 🙂
  Det blev i alla fall 2!
  Ha en bra fredag!

  Svara
 3. Smulan

  Tack Cicca 🙂 Har installerat det o ska se hur programmet fungerar.

  Jess. Ja Sound of music älskade jag att titta på. GÖr det än!
  Två barn är en början 😉

  Ha det gott!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: