web analytics
Gå till innehåll

En förändring måste ske

Sitter här med hur många tankar som helst. Har känslor i kroppen som jag inte vet hur jag ska bli av med. Har en orolig själ just. Har ingen ro i kroppen.

Känner en stor besvikelse. Som vilar på flera människors axlar. Som det känns just nu så är det besvikelser som jag inte kan bortse ifrån för dom är en konsekvens av deras handlande och det har påverkat mig. Kanske en gång för mycket.

Känslan att man inte är värd något, eller tanken att jag tas för given...är inte rolig. Jag har börjat tänka på mig själv och jag måste göra det som är bra för mig oavsett vad andra tycker och tänker om det.

Jag försöker tänka på vart jag är någonstans om 10 år. Kan inte tänka så långt. Tänkte då om fem år. Likadant där. Jag tar inte år för år i taget utan här handlar det om dagar. Eller rättare sagt dag. Jag tar en dag i taget. Däremot så tänker jag att om min vardag ska fortsättningsvis vara som den är nu så går jag och gör det som jag mår bäst utav just då. Vad det är? Ja det får jag utforska. Allt jag vet just nu är att jag är så fruktansvärt trött på hur livet ser ut just nu.

Förändring måste ske!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: