web analytics
Gå till innehåll

En givande vecka

Fick ett intressant telefonsamtal igår. Jag blev inte förvånad av det jag hörde men jag hade önskat att det vore annorlunda. Jag fick iaf rätt om kvinnan. Det tackar jag för för då behöver jag inte ha dåligt samvete för det jag har gjort. Puh...skönt och kunna andas ut.

Det är fredag och det närmar sig höstlov. Barnen är lediga från skola och fritids. Har inga planer för veckan utan vi ska umgås och ha det mysigt. I veckan som gått så har jag hunnit vara med Pontus och Hampus i skolan. Först ut i måndags var Pontus. Jag åkte med på morgonen och åt frukost med de båda där. Sen var jag ute lite på rasten. Sen gick jag med Pontus till badet och såg när han och hans kamrater försökte lära sig att simma. De var jätteduktiga.

Jag gick sedan hem för min äldsta son och hans flickvän med barn skulle åka hem den dagen. De skulle åka tidigt men det gjorde dom inte utan de åkte när jag inte var hemma.

I onsdags så var jag med Hampus när han hade gymnastik. Innan gympan så var jag med ute på rasten och såg dom leka. På gymnastiken lekte dom lekar där Hampus hade roligt. Det gick jättebra och jag märkte på Hampus att han var glad över att jag var med och tittade.

På kvällen var det dags för utvecklingssamtal för Pontus. Hans lärare berättade att Pontus sa så många kloka saker och förstod mycket. Han har lätt för att lära och jobbar hårt i skolan. Pontus har ett självförtroende som inte är av denna värld men det är så härligt att se att han tror på sig själv. För det gör jag med. Jag tror på Pontus att han fixar det mesta.

Igår var jag och tittade på dom när de hade Talang 2015. Pontus och två andra kompisar gjorde fotbollstrick. Jätteduktiga var dom. Hampus och två av sina kompisar sjöng och dansade. Även dom var jätteduktiga. Efter de hade uppträtt så gick jag hemåt för att göra mig i ordning. Jag åkte in till Kalmar för att träffa min samtalskontakt. Jag hade en hel del att ta upp med henne.

Nu är det som sagt fredag och tittar man tillbaka på bara denna veckan som gått så har det hänt massor. Tittar man tillbaka på de senaste fyra veckorna så har det hänt så otroligt mycket så det känns som år.

Ni får ha en fin dag, mysig helg och en underbar kommande höstlovsvecka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: