web analytics
Gå till innehåll

En hand i min

En hand i min hand och inte vilken hand som helst utan ett älskat barns hand. 

Vilken lång dag det har varit idag. Men ändå så har den gått fort, men det var när klockan började närma sig runt 4 på eftermiddagen. Innan dess så kröp tiden iväg.  Vi gick och handlade och tog en sväng upp till pappa en stund. Pratade med honom och gick sedan hem och fixade mat. Sen gick vi ner till stan. De hade Allsång där och det var riktigt trevligt faktiskt. 
Nu är jag dock helt slut. Jag vet inte om jag har dragit på mig någon kyla för jag har ont i nacken. Speciellt när jag ska titta mot vänster. Bara det inte är nackspärr. Har haft det en gång tidigare och det är ju ingen höjdare kan jag säga. Nej nu ska jag natta mig själv. Barnen sover redan. God natt och sov gott vänner. 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”En hand i min

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: