web analytics
Gå till innehåll

En hel Klan kan man säga

God kväll alla fina. Jag är född skåning och är skåning i hjärtat. Jag behöver inte vara ölänning för att veta vad 1+1 blir. När det gäller det här med IP-adresser så behöver man inte vara en myndighet eller en professor för att förstå vem det är som skriver en kommentar. Varför försöka vara anonym? Kan dom inte stå för det dom tycker? Förmodligen inte. Fegt att hagla ur sig saker som de inte vet något om och sedan göra det utan att våga stå för det. Men de människor som gr det är obetydliga och jag tar inte åt mig. Men det är rätt roligt med tanke på att denna person tyckte att jag var extremt omogen bara för att jag inte ber en kvinna om ursäkt som har dragit in mina barn i sin personliga tvist mot mig. Jag tycker det är extremt omoget att öppna munnen ( i detta fallet skriva) o säga/skriva en massa strunt och inte våga stå för det.

Det säger mer om den personen än vad det gör om mig!

Jag vet inte vad personen i fråga vill egentligen? Mer än att jag ska be om ursäkt för vad någon annan har gjort. Varför skulle jag? Släppa det och gå vidare skrev hon. Ja det har jag gjort. Sedan att jag skriver ner mina tankar och funderingar från ett ögonblick säger inte att jag har fastnat i något och inte går vidare.

Kanske så sticker det i ögonen på folk att jag faktiskt mår bra. Jag kan inte må bättre faktiskt. Det är inte jag som har förlorat på detta som händer fast folk tror det. Jag har mina älskade barn, barnbarn och man. Vad mer behöver jag? Ingenting! Absolut ingenting!

Jag är som sagt skåning och vi är kända för att ha temperament och jag har det. Speciellt när folk går på mina barn. Då blir jag en lejonhona och gör allt för att skydda dom. Jag är en kvinna som vågar stå för det jag säger och för det jag gör. Med det har jag inte sagt att allt jag sagt och gjort är det rätta. Det står för att jag står för det jag sagt och gjort. Mina misstag lägger jag inte på någon annan.

MEN!!!! Med detta menar jag inte att jag har gjort ett misstag med att be vissa människor fara och flyga. Vissa är värda det. En del skulle fått höra det tidigare bara, men jag gör allt för mina barn. Jag tål mycket på grund av mina barn. Jag älskar dom för mycket för att låta dom bli kränkta eller bli psykiskt misshandlade av människor som tror att de kan behandla andra människor hur dom vill.

Vissa människor är inte vana vid att folk säger emot dom och då blir dom som ett offer. Det är såååå synd om dom. Ja tycker dom själva...och dom som får höra deras sanningar!

Ni som inte känner mig eller som inte varit  närvarande kan inte ha en egen åsikt. Ni vet inte vad som utspelat sig här. Era åsikter bryr jag mig egentligen inte om. De biter inte på mig. Tyck vad ni vill. Var feg och stå inte för dom. Gör vad ni vill. Jag mår lika bra ändå...om inte bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: